RCYS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam vallahi uzak durun bosverın ben forumda goruyorum 100 tl fatura 70 e odenır dıyor mesela belkı kendı kartından odeyecek belkı calıntı hırsızlık karttan. Banada musterımden para gelecek ben ıcralıgım dedıgı musterılerımden dedı madem herif :-D Hakimlerimizi de Allah'a havale ediyorum ılgılenmıyor cogu ya ınanın her sey o kadar net ki magdurlar anladı olayı adam hakime beddua edıyor magdur dusunun ama hakimler anlamadı.
Herif bursadan cıkıyor ben kayseride. Parayı cebe havale ıle gonderdım komısyon aldım gonderdıgım parayı kım hangı ılden cekmıs atm dekontunda sanıyesıne kadar yazar dıyorum dogru bakalım demıyorlar
tel yabancı uyruklu kişiler adına. TC verdı cebe havale yaparken sahıbını buldum canakkale de çobancılık yapan bır arkadasımız sazan sarmalı dıyorlar yani o yuzden uzak durmak gerekir şüpheli işlerden hic gerek yok
Evet sazan sarmalından fişlenmeden program hizmet bedelini hak ederek almak istiyorum.
+ Bir kaç fikir verdiler sağolsunlar konuyu okuyan arkadaşlar.
+Web site kaydında tc zaten sorunlu ip adresi loglanıyor, programa girişlerde ip loglanıyor lisans bağlantısı yapıldığı esnada.
+Ödeme yapan kişi ile siteye kayıt olan kişi eşleşmediği taktirde ödeme onayı verilmeyecek.
+Kayıt kısmına doğum tarihi zorunluluğu eklenecek
+ Paytr entegrasyonu eklemeyi düşünüyorum orada banka havalesi seçeneğinde bolca alanda bilgi istiyor doğum tarihi tc vs hesap ismi uyuşmazsa onaylamıyor gibi gibi.
+ Kredi kartı ödemelerinde ise, kayıt olan kişi ile kredi kartı sahibinin ismi uyuşmuyor ise iade geçilecek ödeme kabul edilmeyecek sanırım Paytr isim vermiyor kart sahibini o sebeble kart sahibinin ismini paylaşan bir pos firması ile anlaşmam gerekiyor bu konuda eşleştirmeyi doğru yapabilmek adına.
+ Giriş yapılan ve kayıt olunan ip kayıt altına alınıyor.

Tekrar başa alalım bu bilgileri kişiye söyler isem birini dolandırdı ise oda bu bilgileri dolandırdığı kişiden isteyip siteye girecektir döngü bu durumda çıkmaza giriyor.
Doğru olan ise site kayıt adresi iletip yukardaki zorunluluklardan söz etmeden üye olmasını sağlamak veya ödeme yapacağı banka hesabının ismi ile kayıt olmasını istemek.
Bu durumda tc numarası ve doğum tarihi girmesi gerekiyor bu bilgileri girmezse zaten şaibe vardır işin içinde.