CelbereUS07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar,

Ekim ayında 13usd Xava fiyatı ile yaklaşık 80bin TL alım yaparak Stake etmeye başladım. Ön satışların tamamına katıldım ve son yaşanan kötü proje olaylarından sonra sistemden çıktım.

Açıkcası güvenim kalmadığı için Stake bozdum, hatta metamasktanda Kucoine Xava aktarımı yaptım.

Şuan Xava çok kötüye gidiyor ve aldığım fiyata gelmesi pek mümkün görünmüyor. Öfkeyle bir düşüncesizlik yapıp 3.5$ xava fiyatından 60bin TL daha ekleme yaptım.

Şuan Xava'nın 7$ olması tüm zararımı karşılıyor.

Birçok kişi umudunu kesmiş durumda, Avax platformunda olması zamanında güzel projeler çıkması herkese güven kazandırdı.

Al-Sat coini olmadığı için sadece kucoin mexc ve traderjoe borsalarında mevcut.

Teknik analiz ve grafik bilgim yok. Uzman arkadaşların Xava hakkında yorumlarına ihtiyacım var.

Şimdiden yorumlayan arkadaşlara ve öneri verenlere teşekkür ederim.
Ortalamayı düşürmeniz iyi olmuş ama keşke stake bozmasaydınız en azından APY kazancı devam ederdi.

Mayıs ayında ciddi bir miktar daha dolaşıma girecek o yüzden fiyatı bu kadar düştü ama tabi ki ekibin yaptığı saçmalıklar fiyatın düşmesinde daha büyük etken oluyor.

Dediğiniz gibi Al-Sat tokeni olmadığı için teknik analiz falan işlemiyor bu token hakkında. Sabırla takip etmenizi öneririm bu saatten sonra yapılacak çok birşeyiniz yok. Piyasalar biraz toparlarsa ve 1-2 düzgün satış yaparlarsa fiyatı yine düzelir diye düşünüyorum.

İyi tarafından bakarsanız 18$ fiyat ile alan da bir çoğunluk var. Sizin ortalamanız yine iyi durumda, şuan 2x yaptığında maliyetinizi kurtarmış oluyorsunuz.