Merhaba forum halkı;
İçimi buraya dökmek istiyorum niye hiç tanımadığım insanlara bunu yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok ama konuşma ihtiyacı hissediyorum ama bunu beni tanımayan insanlar ile yapmak zorundaymışım gibi hissediyorum.
Son 1-2 yıldır üstümde çok yoğun bir yorgunluk hissiyatı var bunu nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum sanki bütün çabalar bütün umutlar bütün hayaller boşunaymış gibi ne yaparsam yapayım istediğim mutluluğa erişemeyecek gibi hissediyorum.
Ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim bu ikinci üniversitem 1. Yi yarısında yanlış yolda olduğumu mutlu olmayacağım bir iş olduğunu düşündüğüm için bırakıp bilgisayar programcılığı bölümüne geçiş yaptım. Ailemin maddi durumu çok çok iyi değil benim hiç iyi değil bir şekilde yaşamaya bir yerlerden gelir elde etmeye çalışıyorum okulum bulunduğum ilde farklı bir ilçede ailemden para istemeye çekiniyorum hafta sonları temizliğe bazen bahçe işlerine gidiyor bir şekilde harçlığımı çıkarmaya çalışıyorum. Ama çok yoruluyorum gerçekten çok yoruluyorum bir yandan gelecek kaygısı bir şekilde şimdi yaşam kaygısı umutsuzluklar hayal kırıklıkları beni çok yoruyor beni en çok yoran dışarıya baktığımda insanların hayatlarından çok memnun ve mutlu oluşu benim yaşımda insanların arabaları var bir işleri var tek kaygıları eğlenmek ben çabalarımın karşılığını nasıl ne zaman ne şekilde alacağım veya alacak mıyım soruları sürekli aklımı kurcalıyor yazılıma meraklı bir insanım bir şekilde öğrenmeye çalışıyorum bilgisayarım çok eski uygulamalara sınırlı erişiyorum internete telefondan bağlanıyorum bitince tüm herşey gidiyor duraklıyorum kendimi yeterince geliştirebildiğimi de düşünmüyorum bir kız arkadaşım var kendimi sadece onun yanındayken gerçekten mutlu hissediyorum şuan onunla da küsüz kendimi aşırı mutsuz hissediyorum hiç birşey yapasım gelmiyor birşeylerden genel olarak zevk alamıyorum benim ne yapmam lazım hayatımı kazanmak neşemi geri kazanmak istiyorum ya ben daha 20 yaşındayım gezmem eğlenmem gereken yerde bunları düşünmek istemiyorum ben bu şekilde yaşamayı hak edecek ne yapmış olabilirim ne yapmam gerek bilmiyorum nolursunuz bana akıl verin bana birşeyler söyleyin benim ne yapmam ne düşünmem lazım ben gerçekten bilmiyorum.