Yazmıyacağım dedim ama kendimi tutamadım bu zamlar dünya üzerindeki en soğukanlı bir bireyi bile çileden çıkarır siyaset ve politikaları ile hiç bir ilgim yok ama ben bile yönetmeye çalışsam şu anki mevcut düzenden çok daha iyi yönetirim devlet yöneticilerinin mütevazi olmalarını istemiyorum ama ekonomistim diyede reklam yapmalarını etik bulmuyorum bir genç arkadaşınız olarak ne zaman gözümü açsam zamlar ile karşılaşıyorum prestij ve vizyon sahibi olan onlar ama nankör olan halk bizler nasıl evleneceğiz nasıl bir araba sahibi olacağız veya nasıl bir ev sahibi olacağız yemek yemek barınmak ve şükretmek bunlara razı olan bir kesim olduğu sürece önümüzü göremiyeceğiz ''insanca yaşamak farklı aç olmamak farklı'' ve ben insanca yaşamak istiyorum

@BetaHouse; bu forumda mütevaziliğini bozmayan ve saygınlık konusunda hakettiği değeri alamayan üstatım yazılarını okuyorum ve doğru tespitlerde bulunduğunu düşünüyorum bu sıkıntıların geçen yıllarda başlıyacağını belirtmiştin ve şu anda yaşıyoruz her zaman dediğin gibi bizi ''bunlar iyi günler tatını çıkarın çok daha günler bizi bekliyor'' güzel günleri görme dileğiyle