minidora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cebinizdeki telefon kadar konuşun, eskiden telefon bile yoktu şimdi en azıdan gazınız var.

20 dk için vardı tam pc geçtim bir an bildirimleri görünce eyvah dedim üstüme çullandı millet. Siz ne düşünüyorsanız aynısını bende düşünüyorum. Ben değil fakat babam Almanya'da yaşıyor. Dışarı adım atmadan işsiz evde yatan bir insanın bile ihtiyacını "bizden iyi" karşılayacak şekilde devlet desteği ile yaşaması mümkün olan bir ülke Almanya. Elbette en kötü hali; bizim en iyi halimizden çok daha iyi. Yakıta 1.60'dan 2.20'ye zam geldiği için devlet bütün hanelere oto yakıt desteği sağladı, gaza azıcık zam geldi ki bu azıcıklar %5 bile değil; hanelere gaz desteği sağladı. Bizim gibi her bir eve yılda 1 defa en fazla 450 TL değil, 6 ay boyunca her ay gibi...

Bakma biz resmen bağışıklık kazandık. Gaz %35 mi bu defa niye %50 değil diye yollara döküleceğiz artık. Millet yakıtın değeri şu an 15 lira, keşke 15 olsa diyor. A be beyinsiz 3 ay önce yakıtın 7 liraydı senin ne çabuk unuttun şimdi 15e minnet ediyorsun diyeceğim, diyemiyorum. Neymiş bütün dünya etkilenmiş. Benim değil onların aklı almıyor dünyanın 1 etkilendiğinden biz x15+KDV+ÖTV etkileniyoruz.

Gençlik aklı aptal gibi babama ben Türkiye'de kalacağım dedim gitmedim, şimdi ben sürünürken babam 3 günde 1 Türkiye'nin asgari ücretini kazanabiliyor.
Hocam yapma böyle şeyler. Biraz daha geç kalsan arada kaynayacaktın.
Artık zam haberi görünce bünye anında değişiyor, ironi mironi bakmadan dümdük gidiyo insan.