havva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hep C1-C2 diye mi gidiyor hocam Mesela A1 A2 A3 B1 B2 B3 C1 C2 C3 gibi de oluyor mu ?

Çok Güzel Benzetmeydi Hocam Şimdi Daha İyi Anladım ve Kavradım Sistemi Teşekkürler.

A C Level CTO CEO Anlamlarına mı Geliyor Bunu Merak Ediyordum Çok Güzel Oldu Cevabınız Çok Teşekkürler. Tüm Sırası ile Leveller Nasıl Oluyor Ki T1 Teknik Ekip Birinci Seviye Bilgili T2 İkinci Seviye Olarak Gibi Dimi Tam Küçükten Büyüğe Sıralaması Nasıl Onu da Çok Merak Ettim.

Sizde Bu Sistem Hakkında Bilginiz Var ise Anlatabilirsiniz Mesela Siz Kullanıyor musunuz Böyle Leveller Tüm Host Firmalarının Destek Ekibi İmzalarında Oluyor Sanırım Neye Göre Belirliyorsunuz Mesela Tecrübelerinizi Merak Ediyorum.

Aslında biz kullanmıyoruz, 3 teknik arkadaşımız yeterince bilgiye sahip ancak bu tür soruları satış öncesi sorduklarında personel sayımız ve gerekli seviyeleriini iletiyoruz.
Bu tür sınıflandırmaları genelde binlerce müşterisi olan firmalar müşteri kitlesini ayırt edebilmek ve aldıkları hizmete göre sıralayabilmek için kullanıyorlar.

Bilmeyenler için yada konuyu anlamayanlar için açıklamak istiyorum basit bir dilde.

Teknik ekibimizden
ABC bey; (Wordpress Uzmanı) 10 yıllık deneyime sahip ve ileri düzey kod yazabiliyor.
ABC beyi wordpress hosting yada wordpress içeren satın alımlarda ve teknik hizmete atıyoruz.

hizmetlere ve hizmet birimlerine göre ayrılıyor, benim deneyim ve bilgim dahilinde olan budur. Biz de bu yapıyı kullanıyoruz ancak sorulması dahilinde bilgiyi müşterimize aktarıyoruz.

Umarım faydalı olmuştur.