Herkese hayırlı geceler. R10 ruhuna gerçekten inanan ve bunun devamlılığının gerektiğini savunan bir üye olduğumu düşünüyorum. Yardım isteyen arkadaşlara herkesin görmesi ve ihtiyaç duyanların da faydalanması adına -bahsi geçen konuda bilgim varsa- kısaca cevaplayabileceğimi belirtirim.
İşte tam da bu noktada özel mesaj üstüne özel mesaj gelir. Yine de kırmadan yanıtlamaya çalışırım ama insanların artık bencillik yaptığına şahit oluyorum.

Bakın arkadaşlar sosyal medya gibi bazı alanlarda bilgiyle para kazanılır. Emin olun forumda benim gibi danışmanlık yapan ya da başka arkadaşlarımız gibi ebook satan, destek hizmeti veren kişilerin istediği meblaların en az 10-20 katına bu işler yapılıyor. Bundan da vazgeçip bazı zamanlarda dostlarımızın işi görülsün diye düşünüyoruz ama art niyetli yaklaşıldığını düşünüyorum. Profesyonellik veya kurumsallık dediğimiz kavramlar sadece havalı slogan veya güzel logolarla olmuyor. Lütfen profesyonelliğe ve emeğe saygı duyalım. Yardımseverlik de iyilik de karşılıklı. Saygı duymadan kimseden yardım bekleyemezsiniz…

Umarım yanlış anlaşılmam. Herkese hayırlı geceler dilerim tekrar 🌿