Ya zaten 1000/1000 gibi bir beklentim yok, dediğim gibi 200-300-500 ne verirse yeter, ama 100 civarlarında olacaksa fiber olmasının bir anlamı kalmıyor. Geçmişte de yaşadığım sorun kurulumdu zaten, ilk ay ücretsiz diyorlar ama kurulum bedeli olarak 1 aylık fiyat ekliyorlar. İlk ay ücretsiz filan olmamış oluyor yani. Ki ilk bağlattığımda 3-4 hafta ekip bekledim, gelen giden olmayınca kendim bağladım kabloları binada ve panelden aktif ettim. Bi de üstüne kurulum bedeli ödedim

Hani şunu anlamıyorlar, cidden 100-200 lira filan umrunda değil insanların, 140 değil 200 olsun, kurulum 500 olsun, ama sinir sistemimiz bozulmasın. 3 Hafta bekleyip sonra kendin kurup bi de kurulum ücreti ödeyince sinir sistemin pek pozitif olmuyor

Bi de o 3 hafta her gün aramaya çalışıyordum, sırf bi insanla konuşabilmek için yeni kayıt'ı seçiyordum. Sorundan bahsedince 'burası yeni kayıt' diyip telefonu kapatıp kaçıyorlardı. Yine hatırladım o günleri.
Tek sorunları da burada zaten doğru düzgün bir müşteri hizmetleri yatırımının olmaması. Tanıdığınız olunca iş çözülüyor ama işte herkes bulamıyor ne yazık ki.