tiptu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam muhasebeci ile çalışmak hakkında zorunlu kılan bir kanun düzenleme var mı? Yoksa muhasebeci olduğunuzdan zordur yapamazsın anlamında mı diyorsunuz? Yani yaparım ben, önceden bilirsem ona göre projeler yapacağım, veya ortak arayacağım.
valla dostum ikiside var söylemimde aslında, beyannamelerini bir mali müşavir ile sözleşme yapmadan veremezsin, ayrıca beyannameyi verip vermeme konusu da değil aslında. Takibi yapılması gereken çok konu belge beyanname var. bir düzenleme gelir bunu bilmezsiniz takip etmezsiniz cezalarla karşı karşıya kalırsınız sonra keşke dersiniz.. Zordur... Muhasebe öyle iki belge işledim 3 tane video izledim hattatekrar tekrar izledim aha beyannameyi yaptım işte tamam (bunu diyenlerede şahit oldum çünkü) denecek bir husus değil Buradaki maliyetten kaçmayın.. illede kendiniz ben yaparım diyorsanız buyrun yapın 1 sene sonra tekrar tartışalım bu konuyu. tecrübe ile sabittir. Şimdi mali konularda sorumluluklarınızı anlatmaya başlarsam yorulursunuz... özetle nacizane önerim bir mali müşavir ile çalışın