mustafatektas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kapasitemi sorgulama hakkını nerden bulduğunu bilmiyorum ama kendini birşey bildiğini sanıp burada bana hala cevap veriyorsun ben orada da söyledim kimsenin bilgisini paylaşma zorunluluğu yok ama burada bende sorun yok cevabını da yazmak zorunda değil.Sizin gibileri öğrendiği standart bilgileri REKLAMCILIK adı altında böbürlenerek aslında eğitim dediğiniz şeyin 1 saatlik youtube videolarından başka birşey olmadığı aşikar bu işe verdiğiniz emek ve zamanınız beni zerre alakadar etmez bana cevap verme girişiminde bulunduğunuz için size cevap veriyorum sorun yakında çözüme ulaştığı zaman piyasaya sizin gibi ÇÖP reklamcılar değil daha kaliteli insanlar gelecektir buna eminim.Bu arada forumda sadece ticari bir ilişki zorunluluğun olmadığına eminim.O sebeple inşallah bundan sonra daha düşünceli olursunuz diye ümit ediyorum.
5 yıllık reklamcılık şirketimin ve reklamcılık bölümü diplomamın fotoğrafını özelden yazarsanız atarım. Sizin gibi kapasitesini sorgulatmayan 0 bir kişiliğin günlerdir yalvardığı bir durumda 200 reklam atabilecek hem müşterisi hem de bilgisi olan birinin ÇÖP olmasına inanıyorsanız. Sorgulamaya gerek kalmadan kapasitesi ve zeka geriliği bir kez daha ortaya çıkıyor.