KelesMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte bakın problem burada. En öncelikli burası bir ticari forum, insanlar buraya forum içinden veya dışından hizmet almaya geliyor. Ardından e-ticaret yapıyor olmanızdan reklam sektörüne zoraki giriş yapmaya çalışmanız geliyor. Ben sana sen bir başkasına derken 0 bilgili 100 kişiyi çöp reklamcı yapıyoruz. Sonra onlarla çalışan kişiler ben eğitimim olmadan bütün reklamcılardan iyiyim diyerek kendisinde sektöre giriş hakkı görüyor. Elde var bir çöp reklamcı daha. Verdiğiniz örnekler o kadar saçma ki paran varsa niye sokakta insanlara yardım etmiyorsun demek gibi birşey. Her bildiğimi insanlara anlatmak zorunda değilim ve bunu işime ve kendime olan saygımdan yapıyorum. Halen söylediklerimi anlayabilecek kapasiteniz de olmadığından yazdıklarımı show olarak düşünüyorsunuz. O sebeple inşallah bulursunuz bir yolunu diyip konuyu kapatıyorum. İyi akşamlar
Kapasitemi sorgulama hakkını nerden bulduğunu bilmiyorum ama kendini birşey bildiğini sanıp burada bana hala cevap veriyorsun ben orada da söyledim kimsenin bilgisini paylaşma zorunluluğu yok ama burada bende sorun yok cevabını da yazmak zorunda değil.Sizin gibileri öğrendiği standart bilgileri REKLAMCILIK adı altında böbürlenerek aslında eğitim dediğiniz şeyin 1 saatlik youtube videolarından başka birşey olmadığı aşikar bu işe verdiğiniz emek ve zamanınız beni zerre alakadar etmez bana cevap verme girişiminde bulunduğunuz için size cevap veriyorum sorun yakında çözüme ulaştığı zaman piyasaya sizin gibi ÇÖP reklamcılar değil daha kaliteli insanlar gelecektir buna eminim.Bu arada forumda sadece ticari bir ilişki zorunluluğun olmadığına eminim.O sebeple inşallah bundan sonra daha düşünceli olursunuz diye ümit ediyorum.