Foruma ticari amaçlı değil güzel dostluklar edine bilmek amaçlı girdim bir çok konuda varım whatsapptan bu konu hakkında görüştüğüm onlarca yeni dostum var reklamcılık adı altında çok bilgili olduğunu düşünen insanların aksine (5-6 senedir E-ticaret yapıyorum) bugüne kadar 10-15 reklamcı ile çalıştım benim hiç bir eğitimim olmadan yakaladığım reklam maliyetlerini yakaladığını da görmedim burada hala şov yapmak yerine insanlara bende sorun yok "siz beceremiyorsunuz" ima etmek yerine yardımcı olmayı olmuyorsanız da işinize bakmayı tavsiye ediyorum sorun çözümüne kendi bilgi birikimimle yaklaştım gibi sorunu çözdüğüm zaman konu açacağım ve 0 dan hiç bir bilgisi olmayan bir insanın bile çok kısa sürede reklam çıkmasını sağlayacağım öyle hesap satın alarakta değil sıfırdan hesap açılımı işletme oluşturulması kart ekleme ve sorunsuz reklam çıkılması.
İşte bakın problem burada. En öncelikli burası bir ticari forum, insanlar buraya forum içinden veya dışından hizmet almaya geliyor. Ardından e-ticaret yapıyor olmanızdan reklam sektörüne zoraki giriş yapmaya çalışmanız geliyor. Ben sana sen bir başkasına derken 0 bilgili 100 kişiyi çöp reklamcı yapıyoruz. Sonra onlarla çalışan kişiler ben eğitimim olmadan bütün reklamcılardan iyiyim diyerek kendisinde sektöre giriş hakkı görüyor. Elde var bir çöp reklamcı daha. Verdiğiniz örnekler o kadar saçma ki paran varsa niye sokakta insanlara yardım etmiyorsun demek gibi birşey. Her bildiğimi insanlara anlatmak zorunda değilim ve bunu işime ve kendime olan saygımdan yapıyorum. Halen söylediklerimi anlayabilecek kapasiteniz de olmadığından yazdıklarımı show olarak düşünüyorsunuz. O sebeple inşallah bulursunuz bir yolunu diyip konuyu kapatıyorum. İyi akşamlar