Günde 200 sorunsuz reklam atıyorum. Ama ara dönemler yaşayıp bu ara dönemlerde emek, hesaplara ve bazen methotlara para harcıyorum. Foruma katılalı 1 ay olmuş, forumda hiç ticaretiniz yok, reklamcılık seviyeniz ne derecede belirsiz. Tek bir muhabbetim dahi yok. İşine ve kendisine saygısı olan burada bu bilgiyi zaten paylaşmaz. Bizde sorun yok yazmamızın sebebi; bir şekilde oluyor eğer gerçekten bu işi yapıyorsanız veya biliyorsanız kaçırdığınız bir iki nokta vardır biraz daha çabalayın maksatlı. Zaten tanıdığımız bildiğimiz sohbetimiz ticaretimiz olan insanlara ilişkimize göre ücretli veya ücretsiz destek oluyoruz. Kaç gündür her konuda sizi görüyorum, kimse sizinle birşey paylaşmak zorunda değil. Eskiden şöyleydi böyleydi yazan kişiler de var görüyorum. Yazılıyordu eskiden açıktan açıktan ya da ben dahi satıyordum methotumu. Ama işin kalitesi düşüyor ve çok kişinin kullandığı methotlar hızlıca kapanıyor. Artık bu işi reklamcı olan bunun eğitimini almış ya da kendini bu alanda eğitmiş tek bildiği faturalı olmayan insanların yapması gerektiğini düşünüyor herkes. İş hakkında bilginiz varsa deneyerek 3-4 günde bütün problemlerinizi çözebilirsiniz. Bence bu tarz konularla kendinizi yormayın, işinize odaklanın. Vesselam.
Foruma ticari amaçlı değil güzel dostluklar edine bilmek amaçlı girdim bir çok konuda varım whatsapptan bu konu hakkında görüştüğüm onlarca yeni dostum var reklamcılık adı altında çok bilgili olduğunu düşünen insanların aksine (5-6 senedir E-ticaret yapıyorum) bugüne kadar 10-15 reklamcı ile çalıştım benim hiç bir eğitimim olmadan yakaladığım reklam maliyetlerini yakaladığını da görmedim burada hala şov yapmak yerine insanlara bende sorun yok "siz beceremiyorsunuz" ima etmek yerine yardımcı olmayı olmuyorsanız da işinize bakmayı tavsiye ediyorum sorun çözümüne kendi bilgi birikimimle yaklaştım gibi sorunu çözdüğüm zaman konu açacağım ve 0 dan hiç bir bilgisi olmayan bir insanın bile çok kısa sürede reklam çıkmasını sağlayacağım öyle hesap satın alarakta değil sıfırdan hesap açılımı işletme oluşturulması kart ekleme ve sorunsuz reklam çıkılması.