mustafatektas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ben bir sıkıntı yok demek yerinde bunun açıklamasını yapmayı deneseniz sonuçta burası bilgi alışveriş formu kaç gündür aynı muhabbet bende sorun yok işi bilen açar kardeşim 20-30 reklam atıp 10 tanesini geçiriyorlar yada trafik reklamı açıyorlar varmı günde sorunsuz 100 reklam açan buyursun yazsın bilgi birikimini ücret karşılığı paylaşsın.
Günde 200 sorunsuz reklam atıyorum. Ama ara dönemler yaşayıp bu ara dönemlerde emek, hesaplara ve bazen methotlara para harcıyorum. Foruma katılalı 1 ay olmuş, forumda hiç ticaretiniz yok, reklamcılık seviyeniz ne derecede belirsiz. Tek bir muhabbetim dahi yok. İşine ve kendisine saygısı olan burada bu bilgiyi zaten paylaşmaz. Bizde sorun yok yazmamızın sebebi; bir şekilde oluyor eğer gerçekten bu işi yapıyorsanız veya biliyorsanız kaçırdığınız bir iki nokta vardır biraz daha çabalayın maksatlı. Zaten tanıdığımız bildiğimiz sohbetimiz ticaretimiz olan insanlara ilişkimize göre ücretli veya ücretsiz destek oluyoruz. Kaç gündür her konuda sizi görüyorum, kimse sizinle birşey paylaşmak zorunda değil. Eskiden şöyleydi böyleydi yazan kişiler de var görüyorum. Yazılıyordu eskiden açıktan açıktan ya da ben dahi satıyordum methotumu. Ama işin kalitesi düşüyor ve çok kişinin kullandığı methotlar hızlıca kapanıyor. Artık bu işi reklamcı olan bunun eğitimini almış ya da kendini bu alanda eğitmiş tek bildiği faturalı olmayan insanların yapması gerektiğini düşünüyor herkes. İş hakkında bilginiz varsa deneyerek 3-4 günde bütün problemlerinizi çözebilirsiniz. Bence bu tarz konularla kendinizi yormayın, işinize odaklanın. Vesselam.