Hayatımın ilk 35 yılını Müslüman olarak geçirmiş birisi olarak söylüyorum. Dini değerlere inananlar ayrı bir dünyada yaşıyorlar inanmayan ayrı. Sanki deniz canlılarıyla kara canlıları gibiyiz. Diğerlerinin düşüncesi aynı ölçüde saçma geliyor. Ben hayatımın ilk döneminde ateistlere hayret ederken şimdi dine inananlara hayret eder oldum. Ramazan konusuna gelirsek. Ben de istemiyorum gelmesini. Her yerden istemediğim inançların propogandası pompalanıyor. Ama sabretmekten başka çare yok. Ateistlerin çoğunluk olduğu ülkelerde bile insanlar rahiplere, dindarlara vs.. sabrediyor.
Ateizm ibadete üşenenlerin uydurduğu bir durum. Çürütmesi 5 dakika.
Birçok insan var adamı her şeyiyle inandırıyorsun ama adam o kadar kapatmış ki kendini kalp manevi olarak gitmiş artık ben burda Allahı görsem de inanmam diyor.
Özentilik şımarıklık üşengeçlik.
Senin inanmaman Allah için bir kayıp değil senin için bir kayıp. İnsanlar kendisi için değil seni düşündükleri için ahirette ebediyen yanma diye islama çağırıyor.
Yoksa Allahın senin benim yarım yamalak namazlarımıza ibadetlerimize zaten ihtiyacı yok. Mutlak güç ve kudret sahibi olan Allahtır. Bunu bütüün ateistler de gayet iyi biliyor.
Hatta bunu bütün dünya biliyor.
Dünyanın her yerinde islamafobi var. Müslümanlarda ne askeri güç var ne ekonomik güç var. Ama bütün dünya biliyor ki (kendi kitaplarından da biliyorlar kuranı kerim diğer kitapların tasdikleyicisidir) ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR.
Bu yüzden islam düşmanlığı hat safhada. Bugün olmazsa yarın yarın olmazsa öbür gün hepimiz toprağa girdiğimizde göreceğiz bunu. Orada ispatlanacak ama inkar edenler için yapacak hiçbir şey olmayacak orada.
Hayalhanem/sözler köşkü gibi youtube kanallarını izlemenizi öneririm. İslami yanlış kaynaklardan yanlış kişilerden görüp soğumak başka doğru insanlardan öğrenip o lezzeti imanı tatmak başka.