@Tursturis; H1 konusunda bende, Title ile aynı başlığı kullanıyorum.
Fakat aynı başlığı daha farklı şekilde alt başlıklarda kullanabiliriz. " Elma Suyu " anahtar kelimemiz, başlığımız olarak düşünelim.
H1 olarak " Elma Suyu " değerini kullandık. H2 olarak, " Elma Suyunda En Çok Bulunan Vitamin " gibi kullanmayı tercih ediyorum.
İlk paragraf da anahtar kelime 1 defa mutlaka olmalı, devamında eş anlamlı kelimeleri diğer paragraflarda makale içinde geçirebilirsiniz. Benim önerim size,
Makalede 1. hedeflediğiniz anahtar kelimeyi en fazla 2 defa çok nadir 3 defa kullanın.
Fakat eş anlamlı kelimeleri 80-100 kelime aralıklarla mutlaka geçirin. Ortalama 1 Paragrafa 1 kelime düşecektir zaten. Fakat tekrar belirtiyorum, eş anlamlılarını veya LSI versiyonlarını geçirip onları işaretleyin.
Şöyle örnek vereyim, 2. paragrafı yazıyorsunuz. "
Elma suyu faydaları ile alakalı en çok tercih etmesi gereken kişiler ..." burada bol ile işaretlediğim kelimeler LSI kelime olarak geçer, yani uzun kuyruk anahtar kelime. İşaretlemelerinizi bu yönde yapmanız daha sağlıklı olur. 500 Kelimelik bir makalede benim önerim maksimum 4 veya 5 kelimede bold işaretleme yapın.
Yorumunuz için teşekkür ederim.