Burada bahsettiğim dışa bağımlılık savunma sanayi alanında. Ben 2001 yılında askere gittiğimde 1920'li yıllardan kalma araçlar vardı ve Reo kamyon zimmetlemisler di
Tabiki yapılan yanlış stratejiler olabilir ve bununla birlikte bazı olumsuz durumla dogar. Ancak inancı olan insanlar için söylüyorum, bir kıtlık, pahalılık varsa buda günahlardan kaynaklıdır. inancı olmayana sözüm yok zaten üzerine alınmasın bi zahmet
Ne üretti diyorsanız ufak bir kuble;
https://www.ensonhaber.com/amp/gunde...ayi-uretimleri
Velasılı kelam hep gommeyelim diyorum yoksa Türkiye uçuyor demiyorum
Tabiki yapılan yanlış stratejiler olabilir ve bununla birlikte bazı olumsuz durumla dogar. Ancak inancı olan insanlar için söylüyorum, bir kıtlık, pahalılık varsa buda günahlardan kaynaklıdır. inancı olmayana sözüm yok zaten üzerine alınmasın bi zahmet
Kusura bakmada senin aklın olduguna emin miyiz?
Bu sözüne dayanarak izmirde , bodrumda yangınlar hep alkol içtikleri için, zina yaptıkları için mi çıktı?
Yağ pahalı, su elektrik ekmek vb temel ihtiyaçlar pahalı diye benim günahımdan mı kaynaklanıyor? yada senin yada tüm türkiyenin? Nasıl bi günahmış bu pardon ?
Sen aklını çoktan kaybetmişsin. Bu kafayla boşuna yaşıyorsun demedi de. Kör olsa insan sağdan soldan duyar, sağır olsa el işareti yapar yine anlar. Hem kör hem sağır hem dilsiz olsa, yaşadığı ortamdan yine bişeyler döndüğünü, felaketi anlar. Ama sen aklını kaybetmişsin. Geçmiş olsun,
Elbette yapılacak. Yıllar geçmiş bi zahmet onlarda olsun. oldugu zaman sizin gibi yapmayız tebrik ederiz şahlara kaldırırız. Fakat kötü gidiyorsada susmayız buda bi gerçek.
Hiçbi türlü parti tutmamakla beraber parti sempatizanlıgıda yapmıyorum. Siyasetten nefret ediyorum.