Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
İtemsatış üzerinden 25 Martta bir Valorant Hesabı aldım. Başlıkta 24000 civarı VP olduğu yazıyordu. Aklıma 2 yol geldi biri çalıntı kredi kartıyla alınmış olması diğeri VP ucuzken alınıp şuan satılıyor olması (Hala nispeten ucuz sonuçta hesap değeri satarken düşüyor)
Satıcının 1400den fazla satışı vardı. Satıcıya yukarıda belirttiğim ilk madde ile alakalı soru sordum o da bu işi uzun zamandır yaptığını, bir sorun olmayacağını söyledi. Kontrol etmek için satın alma geçmişinin fotoğrafını istedim fakat hesabın mail doğrulanmadan girilmiyormuş (Satıyor olduğu için maili doğrulamıyor, alan kişi doğrulasın kendi mailini diye)
Ben yine de kendimi güvene almak için ilan açıklamasına şunu yazdırdım : "Hesap satın alımlardan dolayı banlanırsa para iadesi veya değerinde hesap veriyoruz"
Hesabı aldım ve 5 gün sonra banlandı. Ticket attığımda başkasının kredi kartının kullanıldığını bu yüzden banlandığını öğrendim. Satıcıya söylediğimde sorumluluk kabul etmediğini belirtti itemsatışa ilettim fakat anlaşılan satıcıyı uyarmaktan başka bir şey yapmiyorlar. Satıcı dün akşamdan beri mesajlara cevap vermiyor.
Tüm konuşmalar site üzerinden gerçekleşti, ilan açıklaması hala görünüyor, hesabın satın alım geçmişinin ve banlanma sebebinin yazdığı ticket yani her şey kanıt olarak duruyor. Hukuki olarak bir yol izleyebilir miyim? Okuduğunuz için teşekkürler
Not: 17 yaşındayım ve miktar 670₺