MoonstarAleks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Puhahaha
Hadi özgürlüğü kısıtlanmayı adeleti hukuğu vs geçtim korkunç ötesi bir hayat pahalılığı var daha neyi savunuyorsun ya
Bekle bekle sorgusuz sualsiz taptığınız insanların hepsi yargılanacak elbet o günleri göreceğiz
Neye inandığını bilmiyorum ama benim inancım da Allahtan (c.c.) başkasına tapılmaz. Bunu bilmediğine göre farkli bir inanca sahipsin yada hic inancin yok buda beni ilgilendirmiyor ama başkaları hakkında doğru konuş. İtham etme herkesin inancı kendine.
( Sanırım herkesi kendiniz gibi görüp şahıslara, fanilere tapmayı din falan sanıyorsunuz, ama bizim inancımızda öyle birşey yok. )
Hayat pahalılığı sadece bu ülkede olduğunu düşünerek bir başka saçmalamış sınız. ( Kimse yok demedi. ) Ama bir kez düşünmeniz gereken şey şudur bu kadar sorunlara rağmen hala insanlar o kişiye oy veriyorsa insan bir kerede kendine döner bakar. Ben nerde yanlış yapıyorum diye.
İnsanları bu kadar aşşağılayan, benim gibi düşünmeyen zekasızdır diyen biri ile konuşmak bile vakit israfı... Neyi yargılıyorsunuz? kimi yargılıyorsunuz? Hayat pahalılığı var diye adammi yargılanır ?

Bu arada o videoda konuşanların belki dilleri dönmüyor ama sizden çok daha insancıl olduğu ortada hiç biri sizi yargılayacağız, kesecegiz asacağız demiyor.