Şu dediklerinizden olan tek şey "çerez politikası" onu da onay aldıktan birkaç ay sonra adsense istediği için yaptım

Onay vermiyorsa ve her şey doğruysa sinirlenmemek elde değil, azıcık düzeltip tekrar gönderin belki kabul ederler...
Yok hocam biz onay alıyoruz problem bu değil. Sizin siteniz gibi siteler onay alınca sinirleniyoruz işte. Herşey doğru olan sitelere bazen red veriyor ama hiçbirşey olmayan sitelere onay veriyor.
Problem aslında şu, insanları uzmanlara muhtaç etmek.
Mesela ben bir firmayım ve googlede gözükmek istiyorum. Google ads sayfasına üye olup para yatırıp direkt olarak reklam verebilmeliyim. Tabii ki kontrol olacak fakat daha sağlam şekilde olmalı bence. Parayı ödüyosun kişisel banka kartından şüpheli ödeme veriyor, bunu açtırmaya para ödüyorsun. Tekrar reklam veriyorsun yavaş reklam gösteriyor birsürü sorunu var. Biz ads işi yapmıyoruz bizim odağımız adsense, sorun da yaşamıyoruz bir şekilde hallediyoruz fakat her türlü sorunlu sistemler.
İnsanlar bunun sonucu bir uzman arayıp para döküyor. Bazen dolandırılıyor. Direkt olarak kendi reklamını kendi verebilse hiç uğraşmayacak googleye kazandıracak