KAPANIŞ İŞLEMİNİN gerçekleştiği ayın ücretini istemekte haklı kapanışı 1 marta dahi yapmış olsanız mart ayının beyannames verilmek zorunda muhasebede dönemler 01-31 arasındadır isterse hiç evrağğınız olmasın isterse 31 inde açılış yapmış veya ay başında kapatmış olun farketmez. ama siz martta kapattınız nisan ücretini isterse orada art niyet vardır.... yani mevzu martta 1 gün için muhasebe ücretimi olur mevzusu değil ...
alakası yok üslubum gayet normal size karşı şahsi hakaret veya terbiyesizliğim yok sonuçta, olmazda olamazda bu pencereden bakmayın. Meslektaşımı koruma içgüdüsünden ziyade en ufak birşeyde vakıf olmadan hemen muhasebeye dil uzatmanız asıl hoş olmamış. kendisinden çıkan bir konu için niye sallasın ki muhasebeci, ayrıca bu bulunduğunuz yerdeki maliyenin planlamasına göre olan bir durumdur. siz 1 günde kapatmışsınızdır açmışsınızdır. 1 firma için yapmışsınızdır. ben bu şekilde farklı vergi daireleri farklı iller şeklinde 25 yıldır sayısını unuttum açtığım kapattığım firmaların, aynı günde sonuçlandırdığımda var 1 ayda sonuçlananda da var,, bunların hiç biri muhasebenin sallamasından kaynaklı değil, sizin bir günde kapatmanızda gerçi çok zor bi ihtimal çünkü siz kapanış başvurusunu yaptıktan sonra aynı gün hiç bir yoklamacı kapanış olan yere gitmez en erken ertesi gün veya 2 gün sonra gider. Hatta normalde sizi bile aramazlar gıyabınızda yaparlar yoklamayı kapanış olduğu için siz lazım değilsinizdir. yani mevzu muhasebeden çıkıyor. bu dakkadan sonra,, nacizane önerim sözüme takılmadan önce önyargılı olmamayı deneyin.. Derdim kalp kırmak değil surçü lisan ettiysem affola inşallah..
ustam seninle çalışmak isterim cidden.