Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizi sağlam doldurmuşlar, paranoyak olmuşsunuz. Sonraki seçimlerde mühürsüz kabul edilen, amcaların besmele çeke çeke 50 şer şer sandığa attığı oylarda kurtarmayacak. Dağıtacak parada kalmadı malum bütün para kaynakları seçimle muhalefete geçti, özelleştirecek kurumda kalmadı. Hazır konusu açılmışken bir şey sorayım, ibb deki pkk lılar ne oldu hocam?
Paranoyak olan sizlersiniz doymadınız yenilmeye her seçim sonrası ağlıyorsunuz gitsin diye. Madem hile vardı kaç tane büyük şehiri 20 yıldır iktidarda olan bir parti neden kaybettı. İşiniz gücünüz yenilince ağlamak daha yazdıklarımı anlamamışın ben CHP de gelse başkası da gelse seçimle gelen seçimle gider diyorum. Ama her kaybeden ağlıyor nedense seçimde hile var diye. Peki yıllardır eskişehirde bilmem nerede niye hile olmadı boş konuşuyorsunuz.
Özelleştirecek kurum kalmamış cahilliğiniz ve ekonomiye bakışınız zaten buradan belli.
SİHA/İHA bilmem ne madem bu kadar hassasınız onları kabul edelim bu yapılanları kaç kez takdir ettiniz acaba bana bir sosyal medya paylaşımınızı atın samımıyetınızı gorelım.
Okuduklarımı da iyi anlayın düşünürken beyninizi kullanın. Diyorum ki "CHPDE OLSA SEÇIMLE GELEN SECİMLE GİDER CHP İCİN DE CIKARIM SOKAĞA" diyorum!