Komiksiniz

5 liranın basım değeri 6 tl olmuş, ben bu saçmalığa anca gülerim ve mizahını yaparım. Bakanlar oturup adam gibi çözüm bulmuyor ben bulacağım sanki. Bulsam da onlar en iyisini bildikleri için dinleyecekler sanki
Çözüm önerin çözüme de neden olablir ama mizahın katkısı var mı sence ? öyleyse hükümet de müzah yapıyor neden ?
Muhattap olmamak mizah yapmakdan daha etkili değil midir ?
Nasrettin hoca arap değil miydi
Kendiniz söylemişsiniz izahı yok ki ne yapalım. Bunu basite kaçmak gibi görmeyin bence, ben yakın çevremden insanlara izah etmekle anlatamıyorum. En yakın örneği kendi dedem. Bugün de zamlardan dolayı bin pişman. İyi de 1 gündebu hale gelmedi bu ülke, o kadar dil döktük anlattık yıllar geçti bu gidişat günden güne kötüleşti. Bu durumu anlamak için bu hale düşmek mi gerekiyordu?
Bireysel olarak benim durumum eskisi kadar olmasa da iyi. O yüzden artık ben acımıyorum hatta cebine dokununca şikayet eden yakın çevremle bile dalga geçer oldum. Bağı köklemek zorunda kalıp isyan eden akrabama geçiş garantili otoyolları kemirmeye başlamasını söyledim, acımıyorum.
Haklısınız hocam.
Küfür ciddi olduğu kadar seviyesiz bir yaklaşım. Mizah sanattır. Sanatı olmayan ülkede daha büyük sorunlar çıkar.
iki hükümet partisi kendi seçmeniyle alay ediyor
bırakın da bizde edelim
sanatımızı icra edelim.
Hükümet ve muhalefet de aynı şeyi yapıyor ama hocam.
eğer bir şeyi düzeltebiliecek olsa hükümet halkla dalga geçer miydi ?
sanatı yapmayalım demiyorum elbette yapalım Abd'de vs çok daha iyi yapıyorlar oscar töreninde bile
yapıyorlar ama bizde bu durum arsızlığa vuruluyor birilerinin ekmeğine bal sürdürüyor.