kardes rahatsıoz oluyorsanız gıdın resmı kurumlara. O resmı kurumlarda da açık ve net diyorum Dötü yiyen sustursun o ezanları fazlada uzatmaya gerek yok burası bunların tartışılacağı bir yer değil suyu bulandırmayın. Bugun 3 camı 3 kılıse dersınız. Herkesın sacına gore tarak bulamayız.
Avrupada da tek kiliseden çan çalsın o zaman. Madem konu ozgurluk bende 1 kişi için çalan ancak 1000 kişiyi rahatsız eden çandan rahatsızım o zaman değilim ama sizin yaklaşımınıza göre öyleyım. Birçok ülkede ezan hoparlörden okunmazken benım müslüman ülkemde çan nasıl çalınabiliyor_?
Türkiye kadar hoşgörülü bir ülke bulmuşsunuz şimdi alttan alttan bu ülkenin değerlerini oymaya çalışıyorsunuz rahatsız olan gitsin kardes o zaman.
kafamız şişmese demenin hiçbir izahı yok konunuzu silin bence yani terbiyesizce bir yaklaşım
Hocam tabiikide almanyada da avrupada da tek kiliseden çan çalsın. Ben Hristiyan bile değişim fakat bunun doğrusu bu. Ben 3 4 kiliseden çan sesi duymak istemiyorum benim başımı ağrıtıyor ama tek çan sesi kimsenin başını ağrıtmaz. Bahsettiğim tam olarak bu zaten.