[QUOTE=Gokenim;1082301844]Adam orda islamın emrini yerine getirip tebliğ yapıyor olur yada olmaz ona ordaki alkolikler kendisi karar verir.
Tamam şeytana inananlar da gelsin bana namaz kılma desinler ben de onlara doğrularımı açıklarım senin ateizm dediğin şeyi çürütmek 1 dakikalık iş.[/QUOTE]
Etmesin arkadaşım istemiyor insanlar. Zorlamanız nedir? Kendi Allah'ının emri o adamın değil. Bunu anlamak bu kadar mı zor? Sana göre herkes birbirini dürtsün. Bu sığ düşünce ancak kaosa yol açar. Adama göre de senin dini inancını çürütmek 30 saniye. Orta yol mu bulacaksın? Dinden soğuttunuz bu toplumu. Sözde dini görev adı altında dinden soğutup günah işlemekten başka bir şey yapmadınız.

Her şeyi geçtim geldin içki içmek günah dedin. Sen hiç gördün mü doğru diyorsun tövbe ettim daha ağzıma sürmem diyeni? İşte sonucu düşünmeden sözde sevap puan kazanmak için yapılan boş işler bunlar.

Not: her ne kadar seni ilgilendirmese de içkim sigaram yok. Kullanılmasını da doğru bulmuyorum. Ama bu benim düşüncem.