Dinimizde uyarmak yoktur ne demek ? Dinde zorlama yoktur ne demek ! Bir yerinizden element uydurmayın .

• Dinde zorlama yoktur ! - Yanlış bir kavram .
Dinde müslüman olmayanlara karşı gel bizim dinimize katıl müslüman ol demek yoktur. Ancak müslüman olanlara farzlara inanma ve onun gibi yaşamak farz ( şart ) . İçki içen birisine kardeşim içme günah müslümansın haram bu ya da zina yapana bunları söylemek '' ZORUNDASIN '' müslüman bunu söylemek bilgi vermek zorunda. Sen dinle ya da dinleme yap yada yapma ancak müslüman olan müslüman kardeşini uyarmak zorunda .

Bunları yazıyorum diye beni dindar birisi sanmayın , keşke olsam . Ancak 2 haftada 1 Cumaya giderim ve oruç tutarım. Din üzerine işim bu kadar , düşün ne kadar yanlışlarım var. Zina ,alkol aklına ne gelirse her şeyi yaptık yapıyoruz . '' Allah affetsin diyorum ama demekle de olmaz işte ''

Ancak bunları bile bile doğruya doğru yanlışa yanlış demek lazım. Dozunda uyarı her zaman doğrudur !

Dip not : Video izlemedim ya da dinlemedim arkadaşın tavırları nasıl bilmiyorum sadece yanlış bir bilgiyi düzeltmek için yazmak istedim.