white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu herkesin müslüman olmadığını ne zaman anlayacaksınız? Müslüman olmayan birine islamı diretemez, zorlayamazın. Onu geçtim islamı bir kenara bırakalım. Alkol kullanmıyorum. Her yönden zararlı. Gidip birine alkol zararlı da diyemezsin. Ben müslümanım benim hakkım var dersen şeytana inananlarda gelir sana namaz kılma şeytanın gücüne gidiyor der. Ne meraklıymışsınız arkadaş millete karışmaya. Gerekçede sabit ben müslümanım uyarırım. Madem müslümansın partilerin ilçe başkanlıklarını dolanmaya başla tek tek harama el sürme günahtır diye. Madem ilk oradan başla. Kocasının fabrikasından dezenfektan alan varsa görevini kötüye kullanıp ziyaret et. Edemezsin. Neden? Bilirsin orada seni yok ederler. Eee din gücün yettiğini mi uyar diyor?
Herkes müslüman olmayabilir ama herkes müslüman olabilir buna sen ben değil Allah karar verir.Adam orda islamın emrini yerine getirip tebliğ yapıyor olur yada olmaz ona ordaki alkolikler kendisi karar verir.
Tamam şeytana inananlar da gelsin bana namaz kılma desinler ben de onlara doğrularımı açıklarım senin ateizm dediğin şeyi çürütmek 1 dakikalık iş.

Boş siyasetini kendine sakla birader. Demediklerini nerden biliyorsun belki adamlar parti parti de geziyor. Düşünce tarzına bak yazık gerçekten. Haramı savunacak avukatlığını yapacak hale gelmişsin. Allah seni de ıslah etsin.