İnsanların özgür iradesine karışmıyor güzelce uyarıyor geçiyor. Herkes yaptığıyle mesuldur müslümanın görevi de Allahın emir ve yasaklarını herkese yaymaktır.
hiçbir sahabe aman herkes kendi dinini yaşasın dememiştir.
180 bin sahabeden sadece 10 BİN'inin mezarı mekke'dedir geri kalanların TAMAMI ALLAH İÇİN İSLAMI YAYMAYA GİTTİKLERİ DÜNYANIN FARKLI YERLERİNDE VEFAT ETMİŞTİR.
Müslümanım diyip tebliğe karşı çıkanlar da imanını sorgulasın derim. Çünkü hiçbir kimse evinde oturup kendi kendime dinimi yaşayayım diyemez çünkü her müslümanın görevi Allahın emir ve yasaklarını o yasakları bilmeyenlere çiğneyenlere yaymaktır. Müslümanlığın ne olduğunu okuyup izleyip dinleyip bir öğrensin derim. Ben de önceden bu kafadaydım herkes istediği gibi yaşasın diyodum ama o işler öyle olmuyor öğrendikçe anlıyorsunuz.
Ki adamlar kötü bir şey yapmıyor inançları gereği uyarıyor selam veriyor. He tamam dersin geçersin sende saygı duyup. Ama bu videoyu çeken tiplerin amacı da işte bizi taciz ediyolar herkes özgürdür bilmem ne diyerek tepki oluşturmak insanların tebliğ yapmasını engelleyecek bir bilinç ortaya çıkarmak. Ama bilmedikleri bir şey var:
"İsterler ki Allahın nurunu ağızlarıyla söndürüversinler; ama inkârcılar hoşlanmasalar da Allah nurunu muhakkak tamamlayacak!" Saff / 8