acaner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'de sadece CitiBank bozuyordu o çeki çünkü Google CitiBank ile anlaşmalıydı. Diğer bankalarda ne yaptıysak bozduramamıştık.



Aslında 18 yaşından küçük olmakla ilgisi olmayabilir çünkü banka üzerinden ödeme alma özelliği yoktu Adsense'de. Büyüklere de çek geliyordu yani. Banka olayı sonradan geldi Adsense'e de rahatladık. Deli komisyon istiyorlardı çek için.



CitiBank'ın birçok memuru bozamamıştı ilk çek geldiğinde, hatta bunu nasıl aldınız, kim gönderdi, hani şu internetteki Google mu falan diye soruyorlardı. İstanbul'a gönderip bir şekilde halletmiştik oradaki CitiBank çalışanı yetkili bir abimiz sayesinde.



Benim ilk hesabımın bizzat kendisi duruyor, başka da hesabım olmadı zaten.

Hey gidi günler hey, Türkçe bile sağlam para bırakıyordu, Adsense'in Adsense olduğu zamanlar.
Yabancı çek olduğu için bankalar bozmaya yanaşmıyordu. Benim Yapı Kredide eskiden tanıdığım bankacı bir kadın vardı. O bana bazı taktikler vermişti ve olayı çok iyi biliyordu. (Adana - YKB - Atatürk Cad. Şubesi) şuraya yazdığım mesajı koyup çekiliyorum