Ferhat1230 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu kişi ben ve ya başkası hiç farketmez düşünsenize 1 milyon kişiyiz ver her gün 1 kişiye bu desteği veriyoruz 1 ayda 30 kişiyi milyoner yaparız ve inanın kimse 30 40 lira ile bisiy kaybetmez ama 30-40 kişinin hayatı güzelleşir
Bir makalede okumuştum gece 2 den sonra alınan kararlar genellikle hatalı kararlar olurmuş. Doğruluğunu bilmiyorum ama bence siz sabah sakin kafayla bir düşünün cidden bunu yapabileceğinize inanıyorsanız ve başarırsanız tebrik ederim şimdiden ama kimsenin bu işe katılacağını sanmam ve yukarıdaki mesajlardaki gibi 1 milyon TL’ye 100.000 tl günlük faiz koyan bir banka yoksa 1 milyonuncu kişinin 2500 yıl yaşaması gerekir. Amacım küçümsemek yada dalga geçmek değil ama gerçek bu.

Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu kısmı da anlamak zor adamlar 1 tl sini geri alabilmek için 1 tl vercekler. bir tuhaf daha mantıklı bir plan olsa neyse diyeceğim. kedi köpeğe mama yardımı parası toplansa daha mantıklı gelir. amacım dalga geçmek değil ama inanın bu kadar kişiye mantıklı gelmiyorsa başarabilirseniz helal olsun size. kat kat veririz o zaman
Haklısınız başarılması düşük ve zor bir ihtimal