Merhaba arkadaşlar benim yaklaşık 5 yıldır Osmanlı'nın Osmanlı yi kurmayı düşlediği gibi düsledigim bir şey var konu biraz uzun olacak ama değerli görüşlerinizi ve desteklerinizi bekliyorum bilmiyorum biraz duygusal mi yaklasiyorum ama basarmam gerektiğine başarabileceğime çok inanıyorum ve bugün itibariyle harekete geçmeyi kafama koydum.
Bunun adına fakiri zengin yapmak diyebiliriz benim hedefim yaklaşık 1 milyon kişiyi bir araya toplayıp o 1 m kişiden sadece 1 er TL alarak bir krallık kurmak ama sistemim 1 TL ile de olsa kazanç sağlatmak yatırım gibi düşünülebilir 1 m kişi bir kişiye 1 TL verse hiç birşey kaybetmez ama o verilen 1 kişi milyoner olur benim niyetim ise 1 milyon kişiden 1 TL alarak o parayı ticaret yaparak katlamak ve o 1 m kişiye destek olmak.
Değerli forum üyeleride bir düşünse ben 1 m kişiden 1 TL alarak en azından faize koysam her gece faiz gelirinden o 1 m kişiye 10 krs bile olsa hesaplarına atsam pasif gelir olsa sizce ne derece tutar ve bu parayı toplayabilir miyim benim niyetim dilencilik veya yardım almak değil baştan dediğim gibi sadece 1 TL isteyen 5 TL de koyabilir ama uzun sürecek katılan herkese fayda sağlayacak bir sistem düşünüyorum yorumlarınız benim için değerli lütfen aklınızdan gecenleri yazın ve projeme destek vermek isteyenler bana ulaşsın telegram adresim:@fero 🙂🙂🙂sağlıkla kalın