Alf bir uzaylı idi es kaza bir eve düşmüştü gemisi ve sığınmak zorunda kalmıştı o eve en büyük zevki kedilerdi evin kedisi şanslıyı az kovalamadı ev sahiplerinden gizlice ama bir türlü yemek nasip olmadı kedi bu 9 canlı e birde adı şanslı olunca

Kara şimşekte acayip fonksiyonlar vardı.En başta konuşuyordu birde önünde gezen bir kırmızı ışığı vardıki doğan görünümlü şahinler çok kullanmıştır bu özelliği.Cem yılmazın murat 124 ten bozma arabası gibi bişeydi işte

mavi ay da bi dedektiflik hikayesi idi hatırladığım kadarı ile brus vils amcamızı ilk tanıdığım yapımdır.O sarışın hatunda ortağı idi hatırımda kaldığı kadarı ile.Brus o zamanlar saclı şimdiki gibi kel değil

cosby ailesi favorim idi çocukluk dönemlerinde judy denilen bir velet vardı.Ailecek severdik onu biz fırlamanın biri idi acayipte sevimliydi.Baba cosby sanırım adı bill cosby idi matrak bir adamdı herzaman örnek aile babası aynı zamanda esprili bir yaklaşımı vardı olaylara gülüşü şu an kulaklarımda çınlıyor

Muhteşem ikili biri şehirli biri taşralı uzaktan akraba iki kuzenin hikayesi idi.Taşralı olan saf çocuk şehre geliyordu bir sebebten onun şehre adaptasyonu iki kuzen arasındakı dıyaloglar hep hoşuma gitmiştir.

Şöhtret az çok hatırlıyorum bir grup arkadaş danscı olmak için uğrasıyorlardı surekli muzık ıle dans ederlerdı.O kadar işte

Dallas o zamanlar o hıkayeyı anlayacak kadar buyuk degıldım ama şunu hatırlıyorum dallas oynarken kapıda kedı kopek bıle kalmazdı.Petrol para aşk entrıka ustune kurulu bır yapı vardı kalleş ceyar her turlu madrabazlıgı yapardı zavallı sue ellen alkolık oldu onun yuzunden.Ceyar boyun posun devrılsın

Sahil güvenlik hiç sevmezdim o yuzden pek dıkkatlı ızlemezdım ama kızların vucutları hala aklımda