Bitmesine yakın mail yada sms atmıyor mu firma eğer atmış ise hata sizin.
ben kendimi bildim bileli godaddy kullanıyorum sadece.ve bu ara biçok domain yeniledigim için de net hatırlıyorum,defalarca mail atıyorlar süresi bitiyor yenile diye...süresi dolduktan sonrada aynı şekilde mail geliyor,süresi doldu hala yenilemedin bak diyorlar.sonra son ihtar bak panelden siliyoruz diyorlar....2-3 ay önce domainlerden birisini günü geçtikten 2 gün sonra yeniledim şehir dışında oldugum için,ek ücret filan alınmadı.belliki bi süresi var,20 gün fazla geç oldugu için ek ücret alınıyormuş...
konu sahibi arkadaş ücret yüksek diye kızgın,kendincede haklıdır tabi ama firmaların insafına kalmamak için dikkatli takip edip,zamanında yenilemek gerek.ne olur ne olmaz...
edit : merak edip baktım şimdi mail adresime mesela,şöyle bi mail var son gelenler içerisinde ;
"Alan adlarınızı yenilemek için 5 gün süreniz var.
Başlangıç için account.godaddy.com/renewals adresine gidin veya Yenileme İşlemlerinizi Yönetin seçeneğini belirleyin. Ayrıca sürenizin uzunluğunu değiştirebilir, yeni bir ödeme yöntemi seçebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.
Alan adınız 5.2.2022. tarihinde iptal edilecek. İptal edildikten sonra alan adınızı kurtaracağınızın garantisi yoktur; geri alsanız bile ek kurtarma masrafları olabilir.
Hazır başlamışken kesintilerin önüne geçin ve zaman tasarrufu sağlayın. Otomatik yenilemeyi etkinleştirerek çevrimiçi varlığınızın sorunsuzca sürmesini sağlayın."