PeAylwin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk kez forumda liberal görüyorum gözlerim yaşardı Çok çok önceden lise yaşlarımda kısa bir süre makale yazarlığı yaptığımda taktiğim ilk siparişte düşük fiyat verip ikinci istenirse fiyatı yükseltmekti. Fiyatı yükseltsem de benim yazdığım şeyleri beğenen adam zaten benim dediğim ücreti kabul etmek zorundaydı çünkü konuları ciddi araştırıp öyle yazıyordum ve etraf konuyu ingilizce araştırıp onu translate ile türkçeye çevirip daha sonra çok bariz görünen anlatım bozukluklarını toparlayıp teslim eden yazarlarla doluydu, taban fiyat uygulamasının en büyük artısı bu adamların kazancını yükseltmek Adamların iş anlayışı zaten bir kişiye bir kere takıp gitmek ve taban fiyat bu kişilerin takabileceği para miktarını artırıyor. İnsanlar meslek hayatlarında rekabete girmeyecekse hayatlarının tam olarak neresinde rekabete girecekler acaba. Freelance işlerini bile memuriyete çevirmeye çalışan bi ekonomi görüşü var ben hiç anlamıyorum bunu yani yeni şeyler de değil piyasa kavramı falan nasıl bu kadar az kişi bilebiliyor bunların mantığını cidden inanılmaz.
Hayatların neresinde mi rekabet edeceğiz 😂 Hocam bizim ülkede rekabet etmediğimiz nokta mı var