o ilanı vereni ıslak odunla sabaha kadar dövsen yine adam olmaz
Hocam bu emeğe saygısızlık yani. Freelancer çalışanlar olarak günde kaç saatimi bilgisayarda geçiyoruz belli değil. Sadece içerik sektöründe değil. Birçok sektörde benzeri durum yaşanıyor.
Ben forumda günlük yazdığım mesajları 1,75 ten satsam bir günde haftalık ekmeğimi alırım )))
Ben taban fiyata karşıyım.
Bazı yazarların 100 kelimesi 1,75 liradır. Bazı yazarların 100 kelimesi 10 liradır.
Hatta çok akıcı bir üsluba sahip native ingilizce makaleler yazabiliyorsanız 100 kelimesi 5-10 dolara da yazabilirsiniz.
Sitesine 1,75 lik makale arayan kişinin sitesi zaten çöptür.
Sizinle hiç çalışmadığımız için hakkınızda yorum yapmıyorum sözüm meclisten dışarı diyeyim.
Ama forumun genelide makale satışı yapanların ezici çoğunluğu taban fiyatı bile haketmeyecek kadar çöp yazılar üretiyorlar.
Hocam yanlış anlamayın ama yakın zamanda makale yazdırdım toplu olarak burdan birine,verdiğim başlıklarla içeriğim zerre alakası olmayan makaleler gördüm bende bir daha tövbe ettim makale yazdırmaya.İnsanalrı para şçin kırmak kendime asla hak görmediğim için hiç birşey demedim düzenleme bile istemedim çünkü biliyorum ki çok farklı bir şey çıkmayacaktı ve hunu yapan sözde kurumsal bir üyeydi yani profesyoneldi🤦🏿♂
Tabi ki de her yazarın içerikleri kaliteli değildir. Bu noktada referanslar çok çok önemli. Ancak bu fiyatlandırmaları gören alıcılar da birbirlerinden güç alıyorlar bence. Benzer konu gören diyor ki ben neden xx fiyata yazdırayım ki. Taban fiyat kalkınca 3 yıl öncesinin fiyatlandırmasına geri dönüldü . Emek pazarlığı desen sürüsüyle.