Bundan 2 sene önce bir konu açıp iş aradığımı belirtmiştim. O konu aracılığıyla Turgay bey ile tanıştık. Sonra bir sitesi için yaklaşık 1 sene editörlük yaptım. Turgay Bey siteyi satınca, yine beni düşünüp sattığı arkadaş ile yaptığı görüşme sonucu aynı sitede editörlük yapmaya devam ettim ve etmekteyim.. Kendisinin çok ekmeğini yedim ve yemeye devam ediyorum ve tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki ender görünen insanlardan birisidir.
Yüz yüze hiç tanışmamış olmamıza rağmen, birçok desteğini ve yardımını gördüm ve her konuda sağolsun bana destek verdi. Hayatın her geçen gün zorlaştığı ve zam üstüne zam gelinen şu zamanlarda editörlük ücretiyle nasıl geçineceğimi çocuklarıma nasıl bakacağımı, nasıl bir gelecek bırakacağımı kara kara düşünürken sağolsun yine kendisi hızır gibi yetişti ve Denizli'de asgari ücret ile çalışmak istermisin diye bir teklifle bana ulaştı.. Eşimi de ikna ettim ve muhtemelen Mayıs ayında Allah izin verirse Batman'dan çoluk çocukla Denizli yolcusuyuz. Turgay Bey'in firmasında iş başı yapacam inşallah..
Benim için bunca yaptığı şeyden sonra ben de tanışmamıza vesilen olan r10.net aracılığıyla kendisine teşekkür etmek istedim. Umarım her şey istediğimiz gibi olur ve Çoluk çocuğumuzla mutlu mesut yaşarız. Allah iş arayan, ev geçindiren kimseyi Ailesine karşı mahcup etmesin.
@iyi; Turgay Hocam'a yaptığı her şey için teşekkür ederim. Allah razı olsun. Tanışmamıza vesile olan R10.net ailesine de ayrıca teşekkür ederim. Çoğumuza ekmek kapısı olan, dertlerimizi, tasalarımızı dille getirebildiğimiz, fikir alıp verebildiğimiz bu forumun değerini bilelim.