Merhaba dostlar babam, amcam bu sektörde olduğu için gelecekte şunu düşünüyorum, ayakkabı üreticiliği mi sizce? yoksa üretip parakende satış yapmak mı?
Teşekkürler.
Ayakkabıda üretilebilecek modeller: Deri ayakkabı, bot, snekars ayakkabı
Kendi gözlemim için konuşacak olursam ticaret - alışveriş denen olgu da temel öncelik başarılı - kârlı alışveriş, satış olmalı. Sosyalist - Komünist teorilerle kapitalizmi, ticareti yanlış yorumladığımızı düşünüyorum. Bir şeyi üretebiliyor olmak onun insanların ihtiyaçlarını ideal veya her hangi bir alanda mükemmel karşılayabileceği yanılgısını oluşturmamalı. Öncelikli amacınız satış ve başarı ise muhakkak belirleyeceğiniz müşteri kitlesi için ideal bir üretici ve modeller bulabilirsiniz.
Tabi burada beklenti de önemli. Maksat mümkün mertebe başarılı, verimli ürün ve hizmetleri insanlara uygun fiyatlar, iyi pazarlama destekleri ile ulaştırabilmek mi butik, farklı tasarım, işlevlerde ayakkabılar üretmek mi?