Merhabalar Paypal hakkında sorularım var. Paypal hakkında tecrübeli arkadaşlardan yanıt bekliyorum. Eğer çok bilgiliyim, kafanda tek soru işareti bırakamam, ileride de aklına takılan olursa sorabilirsin diyen varsa buyursun ücreti mukabilinde yardımcı olsun lütfen.

1 - Paypal'da gelen ödemenin Goods and Service veya Friends and Family olarak geldiğini nasıl anlarız ?
2- Paypal'da para gönderirken veya alırken 24 saat tutma meselesinin arkasındaki sebepler nedir ? Hesabın yaşına mı, güvenirliliğine mi bağlıdır ? Yoksa algoritma farklı mı işlemektedir ?
3 - Friends and Family olarak alınan paralarda ters ibraz riski varmıdır ?
4 - Paypal'a bir gün içinde veya tek kalemde en fazla ne kadar ödeme almalıyız veya göndermeliyiz ? Hangi yolu izlersek hesap patlamaz.
5 - Paypal'a sürekli farklı kişilerden ödeme gelmesi hesabı patlatır mı ? Bu limitler tahmini nedir ?
6 - Paypal nasıl sağlamlaştırılır ?
7 - Paypal EUR hesabım var diğer para birimlerinden de ödeme alabilirmiyim ? Bunlar hesabıma EUR olarak mı geçicek ? Çekimde ne yaparsam maliyetim düşük olur. ( Paypal'ın fahiş kurları var anladığım kadarıyla )
8 - Paypal kişisel hesabı iş için kullanılabilir mi ? Kişisel ve Business hesapları arasındaki fark nedir ?
9 - Paypal'da ne aşamaya gelince paranın sağlamlığından emin olabilir ve karşı tarafa ürün/hizmeti teslim edebiliriz ?
10 - Paypal'ın olası kimlik doğrulamaları nelerdir ?
11 - Paypal'ın hesabı kapatıp içeride ki paraya el koyma ihtimali varmıdır ?

İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.