Konu
Tehlikenin Farkındamısınız?
30-03-2022, 14:32:53
DarknetTurkiye
Uzun süredir çeşitli gruplarda R10.net davetiyesi isteyen buraya üye olmaya çalışan bir çok insanla karşılaştım.
Fakat kripto referans bölümü sanırım forum için bir tehlike unsuru haline gelmiş durumda.
Ponzi sistemler ödül vermeyen Airdroplar.
Konu açmadan edemedim açıkçası burası yılların webmasterler forumu olarak yüksek başarılara güzel dostluklara bir okadarda insanlara güzel kazançlar elde etmesi için bir fırsat sundu.
Şuan geldiğimiz noktaya baktığımda insanlar R10.net üye olabilmek için elinden geleni yapıyor fakat eskiden biz ticaret yapabilmek için buraya girmeye çalışıyorduk şuan insanlar çeşitli airdrop referans kasabilmek için buraya üye olmayı amaçlıyor.
10$ kazanç için kimliğini gönderen kişiler yarın r10 davetiyesi satmaz mı soruyorum
(Gün geliyor bende bazı borsalara üye oluyorum fakat burada bulunma amacım belli ekmek kazanıyorum forumdan)
Örnek resimler bunlar sadece bir kaçtanesi gruptaki insanlar sakın yanlış anlamasın kişisel bir mevzudan ziyade forumun gidişatını gerçekten kötü etkileyecek bir sorun olduğu için bunları yazma gereği duyuyorum.
Bulunduğum bir telegram airdrop kanalından alıntıdır.
Son günlerde karşıma böyle mesajlar çıktığı için değerli R10 yönetimini konuya davet ediyorum.
@
R10
;
Forumda kaç yıllık üyeliği olan bazı kişilerin bile yanlışlar yaptığını gördükten sonra malesef amacı airdrop olan kişilerin yarın ne yapacağını hiç bilemeyiz. Okuduğunuz için teşekkür ederim gereğinin yapılmasını arz ederim.