Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mecliste ermeni asıllı vekiller var. Vekil olabiliyorsa onlar bir müslümanın polis olmasında sıkıntı yok ırkına bakıp ırkçılık yapmam ben kimsenin.
Ayrıca olacak bir şey değil yani doktor öğretmen var ama onlar dillerinden anladıkları için ve kalifiye insan oldukları için istihdama katıldılar.

3 günlük dünya yarına çıkacağımızın garantisi yokken böyle şeylerle kafanızı meşgul etmeyin derim
Umarım sizin gibi düşünen insanlar çok çok azalır hocam. Dediklerimi ırkçılık olarak algılıyorsunuz ama ben kendi ülkemde o ülkenin vatandaşı gibi yaşamak istiyorum. Mültecilerin altında ikinci sınıf gibi değil. Kendi halkımın bu kadar kanla ter ile savaşarak kazandığı topraklarda hak ettiği değeri görmesini istiyorum ama ırkçılık diyorsunuz buna. Yazık size gerçekten. Umarım sizin gibi düşünenlerin sayısı bir hayli azdır. Olayın müslümanlıkla falan bir alakası da yok. Bu suriyeliler bizi sevmiyor. Her fırsatta Türk vatandaşına hakaret edip tacizlerde bulunuyor. Aynen kardeşim "müslüman birisinin polis olmasında bir sakınca yok" kafaya bak. Yazık gerçekten. İşte ülkemiz sizin zihniyetiniz yüzünden bu halde. Aynen kardeşim ırkçılık. Seni hatırladım bu arada. Affedersin ama ne yazık ki epeyce bilgisiz ve eğitilmemiş birisisin. Geçen ki paylaşımım da Abdülhamid ile alakalı hiçbir kötü söz söylemedim "HAKARET VAR! ABDÜLHAMİD'İN AĞZINI ADINA ALAMAZSIN" diyen kişisin sen. Tarih bilgin de yok. Gerçek bir olaydan bahsediyordum. Hemen report yazmıştın. Bir de Joaquin Phoenix Joker'ini koymuş fotoğrafına. Senin neyine.