Aykut hocayı öneririm 1 aydan fazla süredir çalışma yaptı halen wikipedia linkleri olduğu gibi duruyor. Domain güzel otoritede kazandı.
@SEOmuhendisi;
etiket ve güzel yorumun için çok saol hocam
Öneri için teşekkürler Cihan hocam. Kendisiyle bizzat tanışmamış, çalışmamış olsak da sayar sever, bilir tanırım evet. Hatta muhteşem üçlü konusunda (News, Chrome ve Wikipedia) kendisinin kapısını çalmayı düşünüyorum kısa süre içerisinde. Ancak bu konudaki alım salt Wikipedia'dan olacağı ve bir şeyi denemeye çalıştığım için daha uygun fiyata arıyorum. Bu yüzden hocamızı da rahatsız etmedim konuyla ilgili satıcılara mesaj gönderdiğim esnada.
her zaman beklerim. bir hizmetin fiyatını genel olarak fiyatsal ya da emeksel maliyeti belirler. linki eklemeden önce, alakalı bir sayfadan olsun, silinme riski minimum olsun, fayda değeri yüksek olsun diye en az 20-30 sayfayı inceledikten sonra karar veriyorum. 5 dk da beşiktaş yapmadıgım için de 20-30 liralara veremiyorum doğal olarak. Bu vesile ile de fiyat farkımı açıklamış olayım. Çünkü tutup da 2 hafta sonra silinecek ya da Macar dilinde içerik olan bir sayfadan size link veremem, bu tür hizmetleri 20-30 lira harçlık çıkarmak için değil, geniş bir portföy kazanmak adına yapıyorum çünkü.