Cinan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkür ederim hocam, aynen bende diğer yazılanlarla alakalı bir durum olmayabilir diye düşünüyordum. peki diyelim o adsenseye bağlı bir kanalı devrettik, adsenseyi de değiştirdi yine de kapanırsa sıkıntı olur mu? sonuçta mail den transfer olmuş, adsenseden transfer olmuş.

tüm kanallarıma baktım bulamadım çünkü, tüm maillerime baktım. belki sattığım kanallardan olabilir. ama şu da ilginç değil mi, adsense hala aktif ve bugün ödeme aldım hocam?
Bu soru hakkında kesin bir cevap veremeyeceğim malesef ancak ne kadar transfer etmiş olsanız da o adsense de barındığından yada kanalı siz açtığınızdan muhtemelen bir izi kalmıştır. Kulağa mantıksız ve acımasızca geliyor ama Youtube cidden piyasada tek olduğu için istediği politikaları istediği şekilde uygulayabiliyor. Yakın zamanda youtube'a başlayacak insanlara her zaman tek kanal tek adsense kullanmalarını öneriyorum bu yüzden. Bir google hesabında birden fazla youtube kanalı tutmaması ve bir adsense e birden fazla kanal yada websitesi bağlamaması konusunda ısrar ediyorum %100 özgün bile olsa bu üretilen içerikler... Çünkü biri bile haklı veya haksız yere kapatılsa - bir sorun olsa hepsi yanıyor ne kadar alakasız olursa olsun...