hocam ben de soyle dusunurdum 84 milyon kisi basi bi yerini yirtsa arabasini satsa evini satsa olmayan olanin yerone verse bir seferlik adam basi 10000 dolar verse 850milyardolar eder. ulkede ne dert kalır ne tasa dunyada ilk uc 5 e gireriz ama oyle degil işte. dolar olmus 15 tl adam 2000 dolarla gelse ucak parasi haric hangi sehre gelirse gelsin ufak capli bir sehzade gibi 10 yasayabilir ama oyle olmuyor turist oldigu icin onune gelen dudukluyor kazikliyor. en az 500 milyon insanın aynı Bulgarların günübirlik alışverişe geldiği gibi Akın Akın turist gelmesi lazım bize su gibi yollar sınır kapıları almaması lazım ama ne devlet adam gibi tanitim yapabiliyor ne de şirketler. Dünya'nın çoğu bizi Arap ülkesi sanıyor padişahlık var sanıyor vatandaş sokaklarda kılıçla geziyor benim kellemi heran ucurabilirler diye düşünüyor. yabancı dizi vesaire izliyorsanız aralarda bazı diyaloglarda çok rahat bunu görebiliyorsunuz. sen amerika'yı tanıyorsun ama Amerikalı seni bilmiyor Türk Uber şoförler var taksicilik yapan Amerika'da onların kanallarını izlerseniz türkiyeliyim diyor Türkiye nerede diyor adamlar bilmiyor