FTG01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öyle bir sistem kurmuşlar eğitim dediğin şey sebep sonuç ilişki ile bir köleliğe sürüklüyor, yıllarca okuyup mezun oluyorsun sonuç işci olabilmek için rekabette boğuluyor ve okuduğu şeyin hiç bir işe yaramadığının farkına varıyor, soruyorum tüm r10 üyelerine kaç kişi bitirdiği ünv'nin ilgili bölümünde mesleğini yapıyor ? kücük bir azınlıktır sistem senin yıllarını elinden aldı sonucunda iş bile bulamıyorsun iş deneyimi olan birini arıyoruz diye duyduğunda başından kaynar sular dökülmeye ve elindeki diplomanın bir ponzi olduğunu görüyorsun.

toplumların düştüğü hata her şey toplum çıkarı için kurulmuş gibi zannediliyor, toplum kavramı 200 sene önce ortaya çıktı ve bununla birlikte pasaport ile gideceğin bölgeler sınırla kuşatıldı.

kaç kişinin dedesinin dedesi aynı şehirde yaşamış ? hepsi aynı döngüde göç programıyla sahip olduğu her şey sıfırlatılıp yalan bir tarihle baştan başladı, büyük kitlesel amnezi yaşıyor toplum.

büyük fotoğrafta 2 kural vardır Türün devamlılığı ve iş gücünün sürekli maksimumda tutmaktır gerisi koca bir illüzyon dostum, zihnindeki emperyalist, kapitalist, dış güçler dediğin hepsi aslında toplumu kontrol eden tüm mekanizmanın ta kendisidir, üzerinde bulunan aktörlerde dişlinin çarkladır kimse amerikalı birine paşam seni çok özlüyoruz yada reisim karım sana feda olsun demez bunlar bölgesel aktörlerle kurgulanmış akıl oyunları, bazı şeyleri görmek için daha objektif bakmak gerekli savunmaya geçmek yerine yoksa herkes dünyada Cenneti yaşamak varken öldükten sonra cennete gitmenin hayalin kurmaz
" zihnindeki emperyalist, kapitalist, dış güçler dediğin hepsi aslında toplumu kontrol eden tüm mekanizmanın ta kendisidir "

"kimse amerikalı birine paşam seni çok özlüyoruz yada reisim karım sana feda olsun demez bunlar bölgesel aktörlerle kurgulanmış akıl oyunları "

fazlaca hatalısın. hatalarını anlatsam, anlayacağını da sanmıyorum. dinleyeceğini dahi sanmıyorum. şartlanmışsın zira. neyse, huzur ve mutluluk seninle olsun.