erkanshi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Niye bu ülke bu iktidardan once yokmuydu, iktidardan sonra yokolsun...Asıl su anda ulke gunden gune yok oluyor, mahalaleler araplar, suriyeliler, afganlar tarafından ele gecirilmiş, milyonlarca yabancıyı soktular ulkeme, ilgal ettiler. DIş mihrak dış minnak anlamam ben, bi donem daha bu iktidar daha bu ülkede kalırsa asıl o zaman mahvolacağız...
hocam ben iktidar fanlısı değilim ama kötünün iyisi onu seçiyorum. hatta çok şımardıklarını düşünüp istanbul seçiminde ekrem imamoğluna oy vermeye gidecektim biraz akıllansınlar diye ( beni vazgeçirmeye çalışanlar oldu ve zaten oy kullanmaya geç kaldım ). peki sonuç ne oldu ekrem imamoğlu kazandı. adam istanbul sıkıntıya girdiğinde tatil peşindeydi.. diğer partilerde yine teroristlerle birlikte bulunuyor. son kez 2023'de oy veririm dahada vermem zaten. diğerleri kötü olduğunu bildiğim halde inadına yapıcam bunu. her gün cuma namazına giden partilerin ekonomiyi düzeltebileceğini, teroristlerle veya terorist yanlısı partilerle aynı masada oturan partilerinde ülkeyi satmayacağı ne malum ?