Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doktor olan öğretmen olan gayet normal adamlar işinin ehli insanlarsa heba olmasın diye alındılar polislik başbaşka bir olay ikisini kıyaslamanız bile saçma.
Suriyeli bir doktorun Türk hastalara da faydası olabilir.

Yok mu Türkiye'de çalışan alman doktor ingiliz doktor yada başka bir ırk? Elbette var. İngilizce öğretmenleri yabancı olunca havalı oluyor suriyeli öğretmen olunca mı ülkeyi işgal ediyorlar bu kafadan çıkalım artık.
Türk öğretmenler mülteci çocuklarla ilgilenirken zorluk yaşıyor dillerini bilmedikleri için kendi suriyeli öğretmenleriyle beraber Türkçe eğitim odaklı eğitimler veriyorlar.

Polislik ile bunları kıyaslamanız çok çok mantıksız.Oda TV'nin bugüne kadar yaptığı kaç tane haber doğru çıkmış ki?
Haberleri yapıyor yapıyor sonra ÖZÜR DİLERİZ DİYİP SİLİYOR. Ama çamur at izi kalsın mantığı var bunlarda. hiçbir kanıtları yok sizin gibileri kışkırtıyor işte hala konuşuyorsunuz onların yalan haberini

son bombaları buydu
https://www.yenisafak.com/gundem/sel...-gecti-3650152
O adamlar senin için Suriye'li. Resmiyette hepsi Türk vatandaşı. Polis olmamaları için bir engel yok.
Aç bak şartlarına çok zor değil, boş boş sallayacağına.