Merhabalar,
Geçen başıma gelen bir olaydan bahsedeyim. Arkadaşım hastalanmıştı ve sağlık ocağından randevu aldık. Kendisine eşlik ettim. Normal grip olmuştu. Kendi Aile Hekimi izinliydi ve Suriyeli bir tane doktor vardı. Mecbur bu arkadaşa yönlendirdiler. Neyse arkadaşın odaya girmesiyle çıkması 1 dakika bile sürmedi. Daha sonra arkadaşıma ne yaptın? Diye sorduğumda aldığı cevap "Olur, yat dinlen 2 gün geçer. " cevabını alınca arkadaşımın kolundan girip tekrar odaya girdik. Seni bunun için mi bu odaya diktiler? Diye sordum. Tık yok. Arkadaşım buraya ilaç yazdırmak için geldi. Kendisi de biliyor, yatıp dinlenmesini ama ilaçlarını alıp biran önce iyileşmek istiyor. Arkadaşıma reçete yazmadan bu odadan çıkmayacağımızı belirttim. Sonra ufak bir kağıt parçası çıkararak paşa paşa ilaçları yazdı. Hastanelerde vs. yakın çevreden böyle saçma sapan olaylara tanıklık edenlere rastladım. Bu ülkeyi böyle umursamayan insanlara mı emanet edeceğiz? Bu kararı alan veya alacak kişilere hakkım helal değildir. Gidişatımız gidişat değildir, maalesef ki... Türk milletini ancak vücudunda Türk kanını besleyen delikanlılarımız korur.
Teşekkürler.