uzun süredir monster kullanıcısı olarak yazıyorum BANA GÖRE fiyatı çerçevesindeki rakiplerinden daha iyidir. marka fanatiği değilim, bilgisayar kolay ısınıyor, zaten arkadaşlarında dediği gibi fan seslerine alışık olman gerekir alacaksan ben alıştım artık, kasa çok narin değil ancak elimde taşırken duvara hafif değdi ve kasa hafif eğildi çok sağlam bi kasası yok en azından benim elimdeki modelde bu şekilde, parça kalitesi olarakda çok memnun edici diyemem klavye üstündeki harfler soyulmaya hemen soyulmaya başladı ama ömür boyu servis muhabbeti sayesinde klavye işini soyuldukça getir dediler, açıkcası 2 yılı aşkındır prizden hiç çıkarmıyorum ben bilgisayarı maalesef ve bilgisayar 24 saat açık işyerinde evde sürekli kullanılıyor nerdeyse ona rağmen pilsiz kullandığım zamanlarda pil performansı yeterli geliyor. gtx1650 super ve i7 10.nesil olan modelini kullanıyorum performansın yetersiz olduğu durumlarla hiç karşılaşmadım. eğer almayı düşünürsen tavsiye ederim lakin 2. el alacaksan fatura olayına dikkat et ve ssd 500 gb lık versiyonunu almanı öneririm 250 yetersiz kalıyor diyebilirim zaten hdd mevcut değil iyi akşamlar