Laptopu nasıl kullanırsan öyle verim alırsın hayvan gibi hor kullanırsan o bozuk bu bozuk kapanıyor kırık kasa saglam degıl cart curt ağlanırsın herif pat küt vurmuş düşürmüş çarpmış kasa sağlam değil ya diyor ulan hıyar titanyummu yapsın adamlar darbe alıyor sonuç olarak birşey olur tabi hoş titanyum yapsalar sen yine hayvan gibi davranırsın. Gitmiş cips yemiş yağlı pis parmaklarıyla güzelim klavyeye tıklıyor mouse kullanıyor sonra klavye soyuldu harfler gitti mouse pad pek iyi değil ulan ithal angus yağlı parmaklarına dayanırmı o narin klavye ve mouse.

Yani ne desek boş birşeyi ne kadar düzgün kullanırsan o kadar uzun ömürlü olur bak kadınların telefonlarına ekranda bırak çiziği toz göremezsin bebek gibi dimi neden ?? cünkü düzgün kullanıyorlar düzgün kullandıkça onların işini görüyor.

Doğanın kanunu budur ne kadar değer verilirse birşeye o kadar karşılık bulur.

Ha fan sesi içinde içimde kalmasın söyliyim hayvan gibi zorlyacaksın oyundur grafiktir vs diyeceksin ki fandan ses çıkıyor sen alma pc falan git ateri oyna kardeşim hatta git çelik çomak falan oyna o kadar güçlü özelliği o kadar güçlü bir fan soğutabılır ancak e halıyle seste bırak çıksın normal kullanımdayken ki zorluyorum bıle fan sesını duymuyorum.

Ortaya konuştum içimi boşalttım bilginize.