Açsın hocam açsın. Birileri ülkenin taşını toprağını parası olana yağmalatırken, birileri ülkenin yeraltı ve yer üstü kaynaklarını sömürürken, birileri ülkenin milyonlarca vatandaşını uluslararası sermayeye "ucuz işgücü" olarak pazarlarken başka birilerinin de çıkıp "ülkemiz nasıl kalkınır", "insanımız nasıl daha rahat yaşayabilir" gibi konularda kafa yorması, iyi/kötü fikir beyan etmesi, öneri geliştirmesi son derece değerli bence. Bizlerin bu bataklıktan çıkmamızın önkoşulu da buna kafa yoranların sayısının artması.. Ama tek başına kafa yormak ve öneri sunmak yeterli olmuyor maalesef. Daha fazlası da gerekli.
benim hükümetle işim yok. başlığa dikkat edersen, Türkiye Cumhuriyeti. yarın hükümet değişir, fikirler yaşamaya devam eder, yeni gelenler dikkate alır. ben fikir olarak sunuyorum insanlar düşünsün, tartışsın, yapabiliyorsa daha güzel önerilerle geliştirsin, yanlış buluyorsa yanlış olan noktalarını anlatsın beraber tartışalım doğruya ulaşalım hesabı yapıyorum. bugün mevcut iktidara ilettim, yarın iktidar değişir onlara iletirim benim için önemli olan fikrin işlevselliği. onun haricinde, saydıklarını bu ülkede biraz olsun uyanık olup da farketmeyen zaten yok. biz yine de farklı bir uçtan bir öneri, tavsiye, fikir yaratıp bi şeylerde etki oluşturabilsek, ülke adına kar kardır gözüyle bakıyoruz o kadar.